Lisätarvikepaketti - 2

29,90 €
Sisältää alv:n toimitusaika 2-4 päivää
Lowest price at PriceRunner

Loistavia lisävarusteita ompeluprojekteihisi. Sisältää vahvat farkkuneulat ja muiden paksujen kangasmateriaalien ompeluun. Setti sisältää neuloja, lankoja ja puolia.

Määrä
toimitusaika 2-4 päivää
 

Turvallinen maksu

 

Nopeat toimitukset

 

Vaihtotakuu

Ompelukoneen tarvikepaketti - Lisätarvikepaketti 2

Tarpeellisia tarvikkeita ompeluprojekteihisi. Mukanan vahvat farkkuneulat farkkujen, paksujen kankaiden ja muiden kulutusta kestävien materiaalien ompelemiseen. Pakkaus sisältää neulat, langat ja puolat. Kaikki laadukkaat tarvikkeet Organilta, Gütermannilta ja Brotherilta.

Yhteensä 27 lisävarustetta ja kokonaispaino 0,17 kg.

___________________________

5 x Organ yleisneulaa, 5 x Organ farkkuneuloja, 1 x Gütermann lankasarja (7 rl.) ja 10 x Brother puolaa.

5 x Organ yleisneuloja. Organin korkealaatuiset neulat koot: 1 x 70/10, 2 x 80/12 ja 1 x 90/14 ja 1 x 100/16. Yleiseen käyttöön erityyppisissä kankaissa. Neulat sopivat kaikentyyppisiin ompelukoneisiin ja kaikkiin merkkeihin.

5 x Organ-farkkuneulat. Ompele farkkujen, kankaiden tai muiden kestävien kangasmateriaalien läpi näillä Organin laadukkailla farkkuneuloilla. Pakkaus sisältää 3 x 90/14 ja 2 x 100/16 neulaa. Neulat sopivat kaikentyyppisiin ompelukoneisiin ja kaikkiin merkkeihin.

1 x Gütermannin lankasarja (7 rullaa). Laadukas ompelulanka Gütermannilta. Pakkaus sisältää 4 rl. valkoinen ompelulanka ja 3 rl. musta. 100 metriä per rullaa. Taattu solmuton lanka, joka on valmistettu 100 % polyesterista. Gütermannin ompelulanka on paras lanka kaikenlaisille materiaaleille ja saumoille. Voidaan käyttää sekä ompelukoneessa että käsin ompelemiseen. Pesu max 95°C.

10 x Brother puolia. Laukku, jossa 10 kpl. kirkkaat yleispuolat Brotherilta, jotka sopivat kaikkiin tämänhetkisiin Brother-ompelukoneisiin, joissa on drop-in puolajärjestelmä. Ne sopivat myös useimpiin Brother-koneisiin, joissa on vaakapuolajärjestelmä, sekä muihin ompelukonemerkkeihin, kuten Veritas ja vastaavat. Str. 11,5mm halkaisija.

Lisätarvikepaketti - 2

Tuotetiedot

Lisävaruste
Lisävarustepaketti