Lisätarvikepaketti - 3

19,90 €
Sisältää alv:n
Lowest price at PriceRunner

Lisävarustepaketti kokeneelle käyttäjälle. Tästä löytyy monentyyppisiä neuloja, kuten nahkaneuloja, jotka ovat hyödyllisiä nahan tai muiden paksujen materiaalien kanssa työskentelyssä.

Määrä
toimitusaika 1-2 viikkoa
 

Turvallinen maksu

 

Nopeat toimitukset

 

Vaihtotakuu

Ompelukoneen tarvikepaketti - Lisätarvikepaketti 3

Laajennettu lisävarustepaketti kokeneelle käyttäjälle. Täältä löydät useita erilaisia ​​neuloja, kuten nahkaneuloja, jotka ovat hyödyllisiä, kun työskentelet nahan, ohuen muovin tai muiden kovien materiaalien kanssa. Paketti sisältää neuloja ja keloja. Kaikki laadukkaat tarvikkeet Organ and Brotherilta.

Yhteensä 30 lisävarustetta ja kokonaispaino 0,13 kg.

_____________________________________

5 x Organin yleisneuloja, 5 x Organin farkkuneuloja, 5 x Organ super stretch -neuloja, 5 x nahkaneuloja ja 10 x Brother-puolaa.

5 x Organ yleisneuloja. Organin korkealaatuiset neulat koot: 1 x 70/10, 2 x 80/12 ja 1 x 90/14 ja 1 x 100/16. Yleiseen käyttöön erityyppisissä kankaissa. Neulat sopivat kaikentyyppisiin ompelukoneisiin ja kaikkiin merkkeihin.

5 x Organ-farkkuneulat. Ompele farkkujen, kankaiden tai muiden kestävien kangasmateriaalien läpi näillä Organin laadukkailla farkkuneuloilla. Pakkaus sisältää 3 x 90/14 ja 2 x 100/16 neulaa. Neulat sopivat kaikentyyppisiin ompelukoneisiin ja kaikkiin merkkeihin. jne.

5 x Organ super stretch neulaa. Organin laadukkaat neulat. Pakkaus sisältää 3 x 75/11 ja 2 x 90/14 neulaa. Neulassa on pallon muotoinen kärki, joka liukuu helposti kankaan lankojen läpi repeämättä ompeleita, joten ne juoksevat. Sopii hyvin projekteihin, joissa joudut ompelemaan joustavia kudottuja ja neulottuja tekstiilejä - esim. trikoota, fleeceä ja kangasta uima- ja urheiluasuihin.

5 x Organ nahkaneuloja. Organin laadukkaat neulat. Pakkaus sisältää 3 x 90/14 ja 2 x 100/16 neulaa. Neulassa on terävä, kiilamainen kärki, joka tunkeutuu helposti ihon läpi kuin veitsi, jotta ompeleet eivät vahingoita materiaalia. Neulat on valmistettu erityisesti nahan ja turkisten sekä vinyylin ja muovin ompelemiseen. Sopii esimerkiksi nahkasovelluksiin vaatteiden päällä tai laukkujen ja nahkalaukkujen ompelemiseen.

10 x Brother puolia. Laukku, jossa 10 kpl. kirkkaat yleispuolat Brotherilta, jotka sopivat kaikkiin tämänhetkisiin Brother-ompelukoneisiin, joissa on drop-in puolajärjestelmä. Ne sopivat myös useimpiin Brother-koneisiin, joissa on vaakapuolajärjestelmä, sekä muihin ompelukonemerkkeihin, kuten Veritas ja vastaavat. Str. 11,5mm halkaisija.

Lisätarvikepaketti - 3

Tuotetiedot

Lisävaruste
Lisävarustepaketti