VERITAS Amelia

369,00 €
Sisältää alv:n toimitusaika 2-4 päivää
Lowest price at PriceRunner

VERITAS Amelia

Elektronisessa Veritas Amelia ompelukoneessa on monipuolinen 90 ompeleen valikoima, käytännöllinen näyttö  Laitteessa on mm. käytännölliset jousto-ompeleet, overlock-ompeleet, lukuisia tikkaus- ja koristeompeleita sekä 7 x 1-vaiheinen napinläpitoiminto.  Automaattinen langankatkaisu ylä- ja alalangalle takaa rentouttavan ompelun ja erinomaiset tulokset. Voit ommella myös ilman jalkapoljinta ja säätää ompelunopeutta koneesta.

Takuu 2+3 vuotta.

Määrä
Viimeiset tuotteet varastossa
 

Turvallinen maksu

 

Nopeat toimitukset

 

Vaihtotakuu

VERITAS Amelia - Päästä luovuutesi valloilleen jopa 90 ommelohjelmalla
Monipuolisen ommelvalikoiman ansiosta VERITAS Amelia antaa luovalle tekemiselle paljon mahdollisuuksia. Siinä on koriste-, hyöty-, jousto- ja overlock-ompeleita, 7 x 1-vaiheinen automaattinen napinläpi toiminto sekä lukuisia muita tikkaus- ja koristeompeluohjelmia. Jokaiseen ommelvalintaan on esiohjelmoitu optimaalinen tikin pituus ja leveys, joka yhdessä automaattisen langankireyden kanssa varmistaa ammattimaisen ja kauniin lopputuloksen. Koneesta löydät automaattisen neulanlangoituksen. Lisäksi koneen täysautomaattinen langankatkaisu ylä- ja alalangalle on helppo aktivoida yhdellä napin painalluksella. VERITAS Amelia hallitsee monia työvaiheita itse, joten voit keskittyä luoviin ompelutöihin rennosti.

Yksinkertainen ja ammattimainen
Koneen käynnistys/pysäytystoiminto helpottaa ammattimaisen ja tarkan työn suorittamista. Toisin sanoen voit työskennellä ilman jalkapoljinta ja nopeutta ohjataan koneen etupuolelta kolmella asetuksella. Häikäisemätön LED-valaistus tarjoaa täydellisen valaistuksen ja hyvän yleiskuvan koneen työalueesta kaikkina vuorokauden aikoina. Näin voit työskennellä jopa myöhään iltaisin ja saavuttaa helposti täydellisen tuloksen.

Sopiva napinläpi
Miksi aina käyttää samaa napinläpimallia? Yksilöllisyys alkaa yksityiskohdista ja tätä tarkoitusta varten VERITAS Ameliassa on 7 yksivaihteista automaattista napinläpitoimintoa.

Snap-on-toiminto
Paininjalka vaihdetaan VERITAS Ameliassa muutamassa sekunnissa. Kaikki mukana toimitetut koristeompeluun käytetyt paininjalat voidaan vaihtaa yhdellä liikkeellä ilman työkaluja. Nosta pientä kahvaa ylöspäin ja uusi jalka on käytössä. 

2 + 3 takuu
VERITAS valmistaa korkealaatuisia ompelukoneita asiakastyytyväisyyden takaamiseksi. Tästä syystä voit rekisteröidä koneesi oston jälkeen osoitteessa www.veritas-sewing.com ja saada 3 vuoden lisätakuun ilman lisäkustannuksia. Tämä antaa sinulle yhteensä 5 vuoden takuun ostollesi. VERITASilla on yli 125 vuoden kokemus laadukkaiden ompelukoneiden valmistuksesta ja tämä palvelu on takuusi siitä, että sinulla on hyvä ja toimiva ompelukone vuosiksi eteenpäin.

Veritas on Saksassa vuonna 1855 perustettu ompelukonevalmistaja. Tänä päivänä Veritas ompelukoneet on osa Sveitsiläistä Bernina konsernia. 

Mukana tulevat tarvikkeet: 
- 5 x Schmetz-neulaa
- Universaali paininjalka
- Napinläpijalka
- Avoin paininjalka
- Vetoketjujalka
- Piilo-ommeljalka
- Painikkeen näyttöjalka
- Reunapaininjalka
- Reunaviivain
- Ruuvimeisseli
- 3 x puolaa
- Ylimääräinen lankatappi
- Puolan suoja
- Lankasarja (64 osaa) 

Amelia

Tuotetiedot

Laitetyyppi
Elektroninen
Käyttäjätaso
Edistynyt käyttäjä
Puolaus
Drop-in puolaus
Paino (kg)
5,9
Suurin ommelleveys (mm)
7
Ompeluohjelmien määrä
90
Vapaavarsi
Kyllä
LED-valo
Kyllä
Käynnistys / pysäytys-toiminto (ompele ilman jalkapoljinta)
Kyllä
Säädettävä tikin pituus ja leveys
Kyllä
Ompelunopeus (silmukkaa / min)
750 (+/- 50)
Ompeleen enimmäispituus (mm)
4,5
Näpinläpi
7 x yksivaiheista napinläpiommelta
Neulan pysäytys ylös / alas
Kyllä
Neulalangat
Kyllä
Automaattinen nidontatoiminto
Kyllä
Nopeuden säätö
Kyllä
Automaattinen puolaus
Kyllä
Automaattinen langankatkaisu
Kyllä

Saatat myös pitää