VERITAS Bessie

449,00 €
Sisältää alv:n toimitusaika 2-4 päivää
Lowest price at PriceRunner

VERITAS Bessien avulla saat laajan valikoiman ommelohjelmia kaikenlaisiin ideoihin ja projekteihin. Löydät Bessiestä 196 erilaista ommelohjelmaa. Voit ommella automaattisesti numeroita ja kirjaimia muutamalla helpolla asetuksella. Saat hyviä hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten; nopeuden säätö, automaattinen langankatkaisu, neulalangat, automaattinen käynnistys / pysäytystoiminto, neulan pysäytys (ylös / alas) jne. Voit ommella myös ilman jalkapoljinta ja säätää ompelunopeutta koneesta.

Takuu 2+3 vuotta.

Määrä
toimitusaika 2-4 päivää
 

Turvallinen maksu

 

Nopeat toimitukset

 

Vaihtotakuu

VERITAS Bessie - 196 ompeluohjelmaa sis. aakkoset ja numerot
VERITAS Bessien laajan ommelohjelman avulla saat laajan valikoiman ainutlaatuisia kuvioita kaikenlaisiin ideoihin ja projekteihin. Lisäksi voit ommella automaattisesti numeroita ja kirjaimia muutamalla helpolla asetuksella. Näin voit luoda omia malleja hienoilla yksityiskohdilla.

Koneen käynnistys- / pysäytystoiminto takaa mukavan ompelukokemuksen, jossa voit helposti aloittaa ja lopettaa ilman polkimen käyttöä. Automaattiset neulan langoitin, langankatkaisu ja 10 x 1-vaiheinen automaattinen napinläven toiminto varmistavat parhaat tulokset yhdellä kosketuksella. VERITAS Bessien suuri LCD -näyttö näyttää helposti kaikki asetukset. Ompeleen pituus voidaan asettaa 0-4,5mm välille ja tikin leveys 0-7mm välille ja tallentaa sitten koneen muistitoimintoon.

Ompele oikealla nopeudella
Ompelutehtävissä, jotka on suoritettava erittäin huolellisesti ja tarkasti, on tärkeää pystyä ompelemaan hitaasti ja tarkasti. Suuri ompelunopeus sopii suuriin projekteihin, kuten verhoihin, pussilakanoihin tai vastaaviin. Ompelunopeus voidaan helposti säätää koneen nopeudensäätimellä, joita on kolme eri tasoa:hidas, keskinkertainen tai nopea.

Tallenna omat kuviosi
Koneen LCD -monitoiminäytön avulla on helppo määrittää ompeleita. Olemassa olevat kuviot voidaan asettaa ja säätää ompeleen pituuden ja leveyden mukaan ja tallentaa sitten yksilöllisenä mukautettuna kuviona muistitoiminnon avulla. Kun seuraavan kerran ompelet, tallennettu ommelohjelma on helppo hakea.

Tarkkuus ja täsmällisyys
Luotettavuus ja tarkkuus ovat laatuvaatimus ja perusidea kaikissa VERITAS -malleissa. Riippumatta siitä, haluatko ommella napinläpiä tai työskennellä eri pituisilla ja leveillä ompeleilla, voit hoitaa vaikeat ja haastavat tehtävät hetkessä. Tämä johtuu monista hienoista asetuksista ja automaattisista ominaisuuksista. Häikäisemättömän LED-valaistuksen ansiosta ompeluprojektisi ovat hyvin valaistut, joten voit työskennellä tarkasti.

Laaja lisävarustevalikoima
Veritas Bessie on varustettu laajalla lisävarustevalikoimalla, joiden avulla saat lisätoimintoja käyttöösi.

Alla lista mukana tulevista tarvikkeista:

- 5 x Schmetz -neulaa
- Yleiskäyttöinen jalka
- Vetoketjun jalka
- Napinläven jalka
- Piilo-ommeljalka
- Satiiniommeljalka
- Napin ompelujalka
- Reuna-/tikkausohjain
- Puola (3 x kpl paketissa)
- Ruuvimeisseli (iso & pieni)
- Puolan suoja
- Lisälankatappi
- L-mallinen ruuvinväännin
- Harja

Bessie

Tuotetiedot

Laitetyyppi
Elektroninen
Käyttäjätaso
Edistynyt käyttäjä
Puolaus
Drop-in puolaus
Paino (kg)
5,9
Suurin ommelleveys (mm)
7
Ompeluohjelmien määrä
196
Vapaavarsi
Kyllä
LED-valo
Kyllä
Käynnistys / pysäytys-toiminto (ompele ilman jalkapoljinta)
Kyllä
Säädettävä tikin pituus ja leveys
Kyllä
Overlock-saumat
Kyllä
Ompelunopeus (silmukkaa / min)
750 (+/- 50)
Ompeleen enimmäispituus (mm)
4,5
Näpinläpi
10 x yksivaiheista napinläpiommelta
Neulan pysäytys ylös / alas
Kyllä
Neulalangat
Kyllä
Automaattinen nidontatoiminto
Kyllä
Nopeuden säätö
Kyllä
Automaattinen puolaus
Kyllä
Automaattinen langankatkaisu
Kyllä
Muistitoiminto
Kyllä
Ompele numerot ja kirjaimet
Kyllä

Saatat myös pitää