• -100,00 €

VERITAS Carmen

799,00 €
699,00 € Säästä 100,00 €
Sisältää alv:n toimitusaika 2-4 päivää
Lowest price at PriceRunner

VERITAS Carmen täyttää kaikki tarpeesi.
272 ommelohjelmaa, mukaan lukien numerot ja kirjaimet, 100 apuohjelmaa, overlock- ja koristeompeleet.

Suosikkiompeleesi valitaan helposti yhdellä napautuksella, ja ne voidaan asettaa juuri sinun tarpeisiisi.

Hanki luovia ompeluideoita inspiraatioon koneen SMART -tilan avulla.

Määrä
Viimeiset tuotteet varastossa
 

Turvallinen maksu

 

Nopeat toimitukset

 

Vaihtotakuu

VERITAS Carmen - Suuri kosketusnäyttö ja älykäs opas

VERITAS Carmen tarjoaa ainutlaatuisia ompelutuloksia eri ommelprojekteihin. Älykäs tila auttaa aloittelijaa saavuttamaan nopeasti halutun tuloksen, integroidun vaiheittaisen oppaan ansiosta. Asiantuntijatilassa ompeleet voidaan valita ja säätää yksilöllisesti. 272 erilaista toiminnallista, joustavaa, overlock- ja koristeommelohjelmaa sekä kirjaimia ja numeroita voidaan säätää pituuden ja leveyden mukaan ja tallentaa suoraan muistitoiminnon avulla. Ompelukoneen kosketusnäytön kautta sinulla on käyttöohjeet ja monia hyviä ompeluohjeita käden ulottuvilla. Käynnistys- / pysäytyspainikkeen ansiosta konetta voidaan käyttää myös käsin ilman jalkapoljinta. Koneessa on myös nopeudensäätö ja lanka voidaan katkaista yhdellä napin painalluksella.

Automaattinen toiminto

Ompelu ilman jalkapoljinta? Ei ongelmaa. VERITAS Carmen käynnistyy ja sammuu napin painalluksella. Ompelunopeutta voidaan säätää kahdella painikkeella. Automaattinen ompelutoiminto suorittaa ompelun automaattisesti kolmen kiinnityssauman läpi ennen kuin kone itse pysähtyy. Viimeinen painike aktivoi langan automaattisen katkaisun, mikä säästää lankaa ja saksien käytön vaivaa.

VERITAS Carmen täyttää kaikki tarpeesi. 272 ommelohjelmaa, mukaan lukien numerot ja kirjaimet, 100 apuohjelmaa, joustavat, overlock- ja koristeompeleet. Suosikki ommelohjelmasi valitaan helposti yhdellä napautuksella ja se voidaan asettaa juuri sinun tarpeisiisi. Ompeleiden leveys voidaan asettaa 0: sta enintään 7 mm: iin ja pituus 0 - 4,5 mm: iin. Langan kireys säätyy automaattisesti niin, että kaikki saumat ovat sileitä, kauniita ja kestäviä. Tämä tekee VERITAS Carmenista täydellisen ompelukoneen monilla alueilla.

Yhdistä ja säästä

Kaikki ommelkuviot, numerot ja kirjaimet voidaan helposti järjestää ja muotoilla oman tyylin mukaan ja tallentaa seuraavaan kertaan muistitoiminnon avulla. Näin jokainen yksityiskohta, kuten tikin pituus, voidaan tallentaa ja tarvittaessa säätää myöhemmin. Opi jotain uutta joka päivä ja inspiroidu uusiin luoviin projekteihin.

Kosketusnäyttö

Moderni kosketusnäyttö näyttää useita toimintoasetuksia. Kaikki ommelasetukset, 7 kieliasetusta, erilaiset näytönsäästäjät ja kirkkaus voidaan säätää yhdellä kosketuksella. Joko sormella tai siihen liittyvällä kosketuskynällä. Lasten turvallisuuden vuoksi voit ottaa salasanasuojauksen käyttöön, jotta epätoivottuja vahinkoja ei voi tapahtua, jos painikkeita painetaan vahingossa.

Asiantuntijasta aloittelijaan

Koneen älykkään Smart-tilan ansiosta ommelasetuksiin pääsee vain neljä kertaa napauttamalla näyttöä, joten voit saavuttaa täydelliset ompelutulokset helposti ja nopeasti. Asiantuntijatilassa voit säätää ompeleita yksilöllisesti ompeluprojektisi mukaan. Lisäksi inspiraatiosi antaa erilaisia ​​luovia ompeluideoita, jotka antavat hienoja tuloksia. Ohjeet lähes kaikkiin VERITAS Carmenin toimintoihin löytyvät integroidusta käyttöoppaasta. Mukana on myös koneen huolto -opas.

Ompelukoneen lisävarusteet

- 5 x Schmetz -neulaa
- Universaali paininjalka
- Napinläpijalka
- Napinompelijalka
- Vetoketjujalka
- Satiiniommeljalka
- Piilo-ommeljalka
- Reuna- / tikkausohjain
- Ruuvimeisseli
- 3 x puolaa
- Ylimääräinen lankatappi,
- Harja / halkaisija 
- Mikro -USB sovitinkaapeli
- Kosketusnäyttökynä
- Huopatyynyt

Carmen

Tuotetiedot

Laitetyyppi
Elektroninen
Käyttäjätaso
Edistynyt käyttäjä
Puolaus
Drop-in puolaus
Paino (kg)
7,5
Suurin ommelleveys (mm)
7
Ompeluohjelmien määrä
272
Vapaavarsi
Kyllä
LED-valo
Kyllä
Käynnistys / pysäytys-toiminto (ompele ilman jalkapoljinta)
Kyllä
Säädettävä tikin pituus ja leveys
Kyllä
Ompelunopeus (silmukkaa / min)
750 (+/- 50)
Ompeleen enimmäispituus (mm)
4,5
Näpinläpi
8 x yksivaiheista napinläpiommelta
Neulan pysäytys ylös / alas
Kyllä
Neulalangat
Kyllä
Automaattinen nidontatoiminto
Kyllä
Nopeuden säätö
Kyllä
Automaattinen puolaus
Kyllä
Automaattinen langankatkaisu
Kyllä
Muistitoiminto
Kyllä
Ompele numerot ja kirjaimet
Kyllä
SMART toiminto
Kyllä
Kosketusnäyttö
Kyllä

Saatat myös pitää