VERITAS Marie

139,00 €
Sisältää alv:n toimitusaika 2-4 päivää
Lowest price at PriceRunner

VERITAS Marie on ihanteellinen valinta aloittelijoille tai harrastajille, jotka haluavat ompelukoneen yksinkertaisiin ompelutehtäviin.

Saat vankan koneen tehokkaalla moottorilla; 13 ommelohjelmaa, helppo puolausjärjestelmä ja LED-valo sekä hyvän valikoima lisävarusteita, kuten lisäpuolat, neulat, napinläpijalka ja vetoketjujalka.

Määrä
toimitusaika 2-4 päivää
 

Turvallinen maksu

 

Nopeat toimitukset

 

Vaihtotakuu

VERITAS Marie

VERITAS Marie on ihanteellinen valinta aloittelijalle tai harrastajalle, joka haluaa ompelukoneen yksinkertaisiin korjaus- ja ompelutöihin. Laite tarjoaa tärkeimmät perusominaisuudet, mm; suoraompeleet, siksak-ompeleet, overlock-ompeleet sekä koristeompeleita, jotka ovat helppo valita ja käyttää. VERITAS Marie -laitteesta saat laadukkaan, vakaan ja käyttövarman ompelukoneen.

Mitään ei puutu
Ompelukoneesta löydät 13 erilaista ompeluohjelmaa. Suoralla, siksakilla tai piilo-ompeleella voit nopeasti lyhentää housut tai verhot sekä ommella paikkoja vaatteisiin.
4-vaiheisella napinläpitoiminnolla ompelet tarkkoja napinläpiä, jotka viimeistelevät onnistuneen lopputuloksen luovissa vaateprojekteissasi.

Helppo käyttää
Veritas Marie tarjoaa kolme vakiopituutta suorille saumille, joita käytetään vahvoihin kulutusta kestäviin saumoihin. Lisäksi saatavilla on kolme erityyppistä siksak-saumaa, joilla leikatut reunat pyöristetään. Koneen ommelohjelmat valitaan helposti selkeästä ommelvalintapyörästä. Saumojen viimeistelyyn ja vahvistamiseen käytetään koneen taaksepäin ompelutoimintoa, joka suoritetaan pitämällä koneen etuosassa olevaa painiketta painettuna.

Pieni ja käytännöllinen
Pienestä koosta huolimatta VERITAS Marie tekee vaikutuksen kautta linjan. Saat nopeasti lisätilaa putkimaisten kappaleiden ompelua varten poistamalla tarvikekaukalon. Lisäksi laitetta on helppo kuljettaa koneen taitettavan kantokahvan ansiosta.

2 + 3 takuu
VERITAS valmistaa korkealaatuisia ompelukoneita asiakastyytyväisyyden takaamiseksi. Tästä syystä voit rekisteröidä koneesi oston jälkeen osoitteessa www.veritas-sewing.com ja saada 3 vuoden lisätakuun ilman lisäkustannuksia. Tämä antaa sinulle yhteensä 5 vuoden takuun ostollesi. VERITASilla on yli 125 vuoden kokemus laadukkaiden ompelukoneiden valmistuksesta ja tämä palvelu on takuusi siitä, että sinulla on hyvä ja toimiva ompelukone vuosiksi eteenpäin.

Veritas on Saksassa vuonna 1855 perustettu ompelukonevalmistaja. Tänä päivänä Veritas ompelukoneet on osa Sveitsiläistä Bernina konsernia. 

Paketin mukana tulevat tarvikkeet:
- Yleiskäyttöinen paininjalka
- Vetoketju paininjalka
- Napinläven paininjalka
- Parsilevy
- L-ruuvimeisseli
- Lankahuopa (2x)
- Neulapakkaus
- Puola (3 x)

Marie

Tuotetiedot

Laitetyyppi
Mekaaninen
Käyttäjätaso
Aloittelija
Puolaus
Vaakapuolaus
Paino (kg)
4,5
Suurin ommelleveys (mm)
5
Ompeluohjelmien määrä
12+4
Vapaavarsi
Kyllä
LED-valo
Kyllä
Ompelunopeus (silmukkaa / min)
750 (+/- 50)
Ompeleen enimmäispituus (mm)
4
Näpinläpi
Yksivaiheinen x 4 vaiheinen napinläpiommel
Automaattinen puolaus
Kyllä

Saatat myös pitää