Peruutusoikeus / palautusoikeus

Puotia Oy:n myymillä tuotteilla on täysi 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja alkuperäispakkauksessa, myös tuotepakkauksen tulee olla ehjä. Palautuksen mukana tulee myös olla mukana kaikki pakkauksen mukana tulleet tarvikkeet sekä käyttöohje. Asiakas vastaa vastaanotetulle tuotteelle aiheuttamastansa arvonalenemisesta ja vähennämme palautettavasta summasta määrän, joka vastaa tuotteen arvonalennusta verrattuna tuotteen alkuperäiseen arvoon.

Mikäli asiakas käyttää palautusoikeuttaan, on palautusilmoitus tehtävä 14 vrk kuluessa tuotteiden vastaanottamisesta. Palautusilmoituksen voi tehdä sähköpostitse asiakaspalveluumme info@ompelukonetukku.fi. Palautusilmoituksessa tulee ilmetä tuotteen nimi / koodi, ostopäivä, kaupan summa yhteensä, asiakkaan nimi, osoite sekä yhteystiedot. Palautettavat tuotteet tulee tämän jälkeen viipymättä lähettää Puotia Oy:lle, viimeistään 14 vrk kuluessa. Lähetyksen mukaan tulee liittää palautuslomake täytettynä tai muulla tavoin tiedot palautettavista tuotteista sekä tilaus- ja yhteystiedot. Tuotteet tulee palauttaa osoitteeseen Puotia Oy / ompelukonetukku.fi, Huopalahdentie 24, 00350 Helsinki.

Käsittelemme palautukset saapumisjärjestyksessä viimeistään 14 vrk vastaanotettuamme ne. Hyvitämme viipymättä palautettavan summan käyttämällä samaa maksutapaa, jota olet käyttänyt alkuperäisessä ostotapahtumassa, ellei toisin ole sovittu.

Asiakas vastaa käyttöönotetun tuotteen arvonalentumisesta ja vähennämme palautettavasta summasta määrän, joka vastaa tuotteen arvonalennusta verrattuna tuotteen alkuperäiseen arvoon. Mikäli tuote on sen käytön johdosta tullut myyntikelvottomaksi, asiakas vastaa tuotteen koko arvosta.

Asiakas vastaa itse aina palautuskustannuksista.

Jos tuotteessa on vika tai kuljetusvaurio, niin palautuskustannukset maksaa ompelukonetukku.fi / Puotia Oy.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen info@ompelukonetukku.fi

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut kuljetuksessa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio kuljetusyhtiöön.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

ompelukonetukku.fi pyrkii pitämään hintatiedot ja tuotteiden saatavuustiedot ajantasaisena ja oikeina, mutta ei takaa tietojen virheettömyyttä tai tuotteiden saatavuutta eikä vastaa niistä. Jos esitetty hinta on ollut selvästi virheellinen, pidätämme oikeuden purkaa sopimuksen.

ompelukonetukku.fi käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.

ompelukonetukku.fi sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.