Lisätarvikepaketti - 4

39,90 €
Sisältää alv:n toimitusaika 2-4 päivää
Lowest price at PriceRunner

Täydellinen lisävarustepaketti kokeneelle käyttäjälle. Täältä saat monenlaisia ​​neuloja, kuten superjoustoa, jotka sopivat projekteihin, joissa sinun on ommeltava joustavia kudottuja kankaita.

Määrä
toimitusaika 2-4 päivää
 

Turvallinen maksu

 

Nopeat toimitukset

 

Vaihtotakuu

Tarvikepaketti ompelukoneeseen - Lisätarvikepaketti 4

Täydellinen lisävarustepaketti kokeneelle käyttäjälle. Täältä löydät useita erilaisia ​​neuloja, kuten nahkaneuloja, jotka ovat hyödyllisiä työskennellessäsi nahan, ohuen muovin tai muiden kestävien materiaalien kanssa sekä superjoustavia neuloja, jotka ovat hyviä projekteihin, joissa joudut ompelemaan kudottuja ja neulottuja tekstiilejä joustamalla - esim. jersey, fleece ja kangas uima- ja urheiluasuihin. Paketti sisältää neulat, langat ja puolat. Kaikki laadukkaat tarvikkeet Organilta, Gütermannilta ja Brotherilta.

Yhteensä 37 lisävarustetta ja paino 0,19 kg.

____________________________

5 x Organin yleisneuloja, 5 x Organin farkkuneuloja, 5 x Organ super stretch -neuloja, 5 x Organin nahkaneuloja, 1 x Gütermann-lankasarja (7 rl.) ja 10 x Brother-puolaa.

5 x Organ yleisneuloja. Organin korkealaatuiset neulat koot: 1 x 70/10, 2 x 80/12 ja 1 x 90/14 ja 1 x 100/16. Yleiseen käyttöön erityyppisissä kankaissa. Neulat sopivat kaikentyyppisiin ompelukoneisiin ja kaikkiin merkkeihin.

5 x Organ-farkkuneulat. Ompele farkkujen, kankaiden tai muiden kestävien kangasmateriaalien läpi näillä Organin laadukkailla farkkuneuloilla. Pakkaus sisältää 3 x 90/14 ja 2 x 100/16 neulaa. Neulat sopivat kaikentyyppisiin ompelukoneisiin ja kaikkiin merkkeihin.

5 x Organ super stretch neulaa. Organin laadukkaat neulat. Pakkaus sisältää 3 x 75/11 ja 2 x 90/14 neulaa. Neulassa on pallon muotoinen kärki, joka liukuu helposti kankaan lankojen läpi repeämättä ompeleita, joten ne juoksevat. Sopii hyvin projekteihin, joissa joudut ompelemaan joustavia kudottuja ja neulottuja tekstiilejä - esim. trikoota, fleeceä ja kangasta uima- ja urheiluasuihin.

5 x Organ nahkaneuloja. Organin laadukkaat neulat. Pakkaus sisältää 3 x 90/14 ja 2 x 100/16 neulaa. Neulassa on terävä, kiilamainen kärki, joka tunkeutuu helposti ihon läpi kuin veitsi, jotta ompeleet eivät vahingoita materiaalia. Neulat on valmistettu erityisesti nahan ja turkisten sekä vinyylin ja muovin ompelemiseen. Sopii esimerkiksi nahkasovelluksiin vaatteiden päällä tai laukkujen ja nahkalaukkujen ompelemiseen.

1 x Gütermannin lankasarja (7 rullaa). Laadukas ompelulanka Gütermannilta. Pakkaus sisältää 4 rl. valkoinen ompelulanka ja 3 rl. musta. 100 metriä per rullaa. Taattu solmuton lanka, joka on valmistettu 100 % polyesterista. Gütermannin ompelulanka on paras lanka kaikenlaisille materiaaleille ja saumoille. Voidaan käyttää sekä ompelukoneessa että käsin ompelemiseen. Pesu max 95°C.

10 x Brother puolia. Laukku, jossa 10 kpl. kirkkaat yleispuolat Brotherilta, jotka sopivat kaikkiin tämänhetkisiin Brother-ompelukoneisiin, joissa on drop-in puolajärjestelmä. Ne sopivat myös useimpiin Brother-koneisiin, joissa on vaakapuolajärjestelmä, sekä muihin ompelukonemerkkeihin, kuten Veritas ja vastaavat. Str. 11,5mm halkaisija.

Lisätarvikepaketti - 4

Tuotetiedot

Lisävaruste
Lisävarustepaketti