VERITAS Marion

499,00 €
Sisältää alv:n toimitusaika 2-4 päivää
Lowest price at PriceRunner

VERITAS Marion on erittäin monipuolinen elektroninen ompelukone, jossa on 310 erilaista ommelohjelmaa.

Voit ommella mm. numeroita ja kirjaimia muutamalla helpolla asetuksella. Koneessa on monia hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten; nopeuden säätö, automaattinen langankatkaisu, neulan langoitin, automaattinen käynnistys / pysäytystoiminto, neulan pysäytys (ylös / alas) jne.

Mukana on suuri lisätaso/ -pöytä sekä 2 + 3 vuoden takuu.

Määrä
toimitusaika 2-4 päivää
 

Turvallinen maksu

 

Nopeat toimitukset

 

Vaihtotakuu

VERITAS Marion - Ammattimaista ompelua korkealla laadulla

VERITAS Marion on erittäin monipuolinen elektroninen ompelukone, jossa on 310 erilaista ommelohjelmaa. Se ompelee jopa numeroita ja kirjaimia muutamalla helpolla asetuksella. Lisäksi saat täyden 10 x 1 -vaiheisen napinläven, jonka voit ommella helposti ja nopeasti ompelutöihisi ja vielä täysin automaattisesti. Monien ommelohjelmien suosikkiasetuksesi voidaan tallentaa helposti muistitoiminnolla. Koneessa on monta automatiikka-avustinta ja se esimerkiksi säätää leveyttä itse, jos haluat käyttää kaksoisneulaa. Suuren jatkopöydän mukana saat tilavan ja mukavan työtason.

VERITAS Marion tallentaa henkilökohtaiset asetukset muistipainikkeen painalluksella. Muistipainike säästää aikaa ja vaivaa. Muistitoiminto on yksi monista ompelukoneen hienoista ominaisuuksista

VERITAS Marionissa on vakaa ja vahva koneisto, joka takaa täydelliset, korkealaatuiset saumat, jotka ammattimaisen ulkonäön lisäksi ovat myös kestäviä. Ompeleet ovat yhtenäisiä eivätkä liian vahvoja, kuten tavallisten taaksepäinompelutoimintojen tapauksessa.

VERITAS Marion ompelukoneen automatiikka auttaa ommeltöissä. Kone tietää esimerkiksi, että kaksoisneula vie hieman enemmän tilaa ja pienentää siksi tikin leveyttä automaattisesti. Tämä suojaa neulaa sekä kangasta. Et aina huomaa VERITAS Marionin älykkäitä aputoimintoja, jotka auttavat sinua työskentemään ompelukoneella pitkiäkin aikoja.

Poistamalla säilytyslokeron ompelukone voidaan helposti muuttaa vapaavartiseksi ompelukoneeksi. Putkimaisia ​​ompeluprojekteja, kuten housureunat ja hihat, voidaan nyt helposti työstää. Mukana tulevalla jatkopöydällä työtasoa voidaan lisätä, jos joudut työskentelemään suurempien projektien kanssa, kuten verhot, vuodevaatteet tai vastaavat.

VERITAS Marion tarjoaa laajan valikoiman toimintoja, jotka helpottavat työtä ja luovat siten enemmän aikaa hauskalle ja luovalle suunnittelulle. Ompelukoneen automaattisella langankatkaisulla voit helposti viimeistellä ompeleesi. Koneessa on myös automaattinen käynnistys / pysäytys- ja nopeudensäätötoiminto, joten sinun ei tarvitse ommella jalkapolkimella. On jopa sisäänrakennettu toiminto, jonka avulla voit peilata ommelkuvion.

Marion

Tuotetiedot

Laitetyyppi
Elektroninen
Käyttäjätaso
Edistynyt käyttäjä
Puolaus
Drop-in puolaus
Paino (kg)
5,9
Suurin ommelleveys (mm)
7
Ompeluohjelmien määrä
310
Vapaavarsi
Kyllä
LED-valo
Kyllä
Käynnistys / pysäytys-toiminto (ompele ilman jalkapoljinta)
Kyllä
Säädettävä tikin pituus ja leveys
Kyllä
Overlock-saumat
Kyllä
Ompelunopeus (silmukkaa / min)
750 (+/- 50)
Ompeleen enimmäispituus (mm)
4,5
Näpinläpi
10 x yksivaiheista napinläpiommelta
Neulan pysäytys ylös / alas
Kyllä
Neulalangat
Kyllä
Automaattinen nidontatoiminto
Kyllä
Nopeuden säätö
Kyllä
Automaattinen puolaus
Kyllä
Automaattinen langankatkaisu
Kyllä
Muistitoiminto
Kyllä
Ompele numerot ja kirjaimet
Kyllä

Saatat myös pitää