• -100,00 €

VERITAS Melanie

399,00 €
299,00 € Säästä 100,00 €
Sisältää alv:n toimitusaika 2-4 päivää
Lowest price at PriceRunner

Tehokas ja luotettava 3/4-lankainen saumuri.

VERITAS Melanie mahdollistaa ompelunopeuden jopa 1300 tikkiä minuutissa.

Konetta voidaan käyttää joko 3 tai 4 johdolla. Ylälankojen kireyttä voidaan säätää yksilöllisesti kaikille 4 langalle, jotta saadaan aikaan optimaalinen saumakuvio.

Selvästi merkittyjen säätöpyörien avulla tikin pituutta ja leveyttä voidaan säätää helposti myös ompeluprosessin aikana.

Määrä
Viimeiset tuotteet varastossa
 

Turvallinen maksu

 

Nopeat toimitukset

 

Vaihtotakuu

VERITAS Melanie tarjoaa sinulle 12 ompeluohjelmaa kattavan ompeluohjelmapaketin, joka mahdollistaa kaikenlaiset overlock -ompelut. Värillisten merkintöjen ansiosta kone on myös helppo pujottaa.


Kuten ompelussa harjoitellaan, tiedät, että rullaompelu on yksi huippulajeista. Älykäs hame kesäksi, koristetyyny tai mukava mekko voidaan pyöristää helposti aaltoilevilla saumoilla. Tässä yksityiskohdat ratkaisevat. Yhdellä napsautuksella voit helposti saavuttaa tämän hienon yksityiskohdan ja luovan ompelun muodon - jopa ilman paininjalan vaihtamista.

VERITAS Melanien tasauspyörästökuljettimen hienosäätö on helppoa hienosäädön estämiseksi, jotta saumat tai kangas eivät kutistu, vaikka joustavat kangasmateriaalit olisivatkin. Ryppyjä voidaan käyttää erityisesti kauniiden yksityiskohtien luomiseen esimerkiksi pukeutuvissa hihoissa. Täällä sinun tarvitsee vain säätää differentiaalikuljetinta, ja sitten saat nopeasti luovat suunnittelusi todellisuuteen.

Ylälankojen kireyttä voidaan säätää yksilöllisesti kaikille 4 langalle ihanteellisen saumakuvion luomiseksi. Voit myös säätää tikin pituutta ja leveyttä näkyvillä olevilla säätölevyillä jopa ompelun aikana, jotta saat maksimaalisen luovuuden.

Melanie

Tuotetiedot

Laitetyyppi
Saumuri
Käyttäjätaso
Harrastaja
Paino (kg)
7,3
Suurin ommelleveys (mm)
7
Säädettävä tikin pituus ja leveys
Kyllä
Ompelunopeus (silmukkaa / min)
1300
Ompeleen enimmäispituus (mm)
4
Värikoodattu langanohjain
Kyllä
Sisäänrakennettu rullapäärmetoiminto
Kyllä
Alaterän säätö (leikkausleveys)
Kyllä
Paininjalan paineen säätäminen
Kyllä
Säädettävä differentiaalisyöttö
Kyllä